Ron Botran Solera je luxusní třtinový rum zrající 18 let v dubovém sudu metodou Solera. Je destilován z fermetovaného čistého panenského sirupu cukrové třtiny. Zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2,333 metrů v sudech z bílých dubů, ve kterých dříve zrály Bourbony...
Rum vyrobený solerovou metodou smícháním sudů zrajících 5-14 let. V jeho komplexní chuti se mísí karamel, kandované ovoce, černá káva, dub, hřebíček a vanilka.
Pečlivě vybraná směs 10 – 15 Guatemalských rumů, které odděleně zrály min. 15 let v dubových sudech po bourbonu. Následně byly transportovány, ještě stále odděleně do Francie, oblast Cognac. Zde je namíchali odborníci zabývající se po generace mícháním koňaků....
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.Souhlasím
Nejnovější komentáře