Nyní se můžeme potkat s dalším přírůstkem do rodiny Riisů, tento Bitter rum je hořký a svůdně vzrušující již podle názvu. Postupně jsou do něj přidány výtažky z koření v době zrání v sudu. Můžeme očekávat chinin, hřebíček a vanilku doplněnou o chuť kávového zrna,...
Roční produkce tohoto rumu nepřesahuje 3000 lahví. Každá edice je lahvována pod vedením vrchního blendera z pečlivě uskladněných sudů, uložených systémem solera. Zráním získává rum temně mahagonovou barvu a delikátní buket pomerančů a exotického ovoce s plností...
Nejlepší a nejexkluzivnější rum lékárníka pana Riise s průměrnou dobou zrání 25 let. Ročně se vyrobí pouze 3000 lahví tohoto exkluzivního rumu. Má svěží temně mahagonovou barvu s lahodným aroma pomeranče, melasy a exotického ovoce. Chuť je silná a velmi bohatá...
Vyráběný podle receptury Alberta Henricha Riise pro královský námořní rum. Je pečlivě míchán z mnoha rumů typu „Vedder Burn and Plummer“ s průměrným stářím 20 let. Rumy jsou vyráběny pomalou fermentací třtinové báze a následnou tradiční kotlíkovou destilací zvanou...
Vyrábí se ručním mícháním několika různých druhů rumů, které zrají až 20 let. Tímto tradičním rumem pana A. Riise zásoboval námořní plavidla, která kotvila v přístavu Charlotte Amalie na tehdejších „Danish West Indies“ (Americké Panenské ostrovy). Vyrábí se pomalou...
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.Souhlasím
Nejnovější komentáře