Roční produkce tohoto rumu nepřesahuje 3000 lahví. Každá edice je lahvována pod vedením vrchního blendera z pečlivě uskladněných sudů, uložených systémem solera. Zráním získává rum temně mahagonovou barvu a delikátní buket pomerančů a exotického ovoce s plností...
Nejlepší a nejexkluzivnější rum lékárníka pana Riise s průměrnou dobou zrání 25 let. Ročně se vyrobí pouze 3000 lahví tohoto exkluzivního rumu. Má svěží temně mahagonovou barvu s lahodným aroma pomeranče, melasy a exotického ovoce. Chuť je silná a velmi bohatá...
Vyráběný podle receptury Alberta Henricha Riise pro královský námořní rum. Je pečlivě míchán z mnoha rumů typu „Vedder Burn and Plummer“ s průměrným stářím 20 let. Rumy jsou vyráběny pomalou fermentací třtinové báze a následnou tradiční kotlíkovou destilací zvanou...
Vyrábí se ručním mícháním několika různých druhů rumů, které zrají až 20 let. Tímto tradičním rumem pana A. Riise zásoboval námořní plavidla, která kotvila v přístavu Charlotte Amalie na tehdejších „Danish West Indies“ (Americké Panenské ostrovy). Vyrábí se pomalou...
Specifický karibský rum vyráběný z té nejlepší cukrové třtiny, obohacený o výtažky z několika druhů exotického ovoce.Rum nesoucí příznačný název RedRum je vyráběn od roku 1996 a je jedním z trojice atraktivních rumů, které se nějakým způsobem vyčleňují ze skupiny...
Nejnovější komentáře