Velice jemný, plná chuť tropického ovoce s náznakem vanilky, kokosu a citrusových plodů, sladký až medový závěr. Směs velice starých, velmi kvalitních rumů. Rumy se skladují minimálně 15 let na ostrově Barbados ve starých sudech po burbonu. Následně se transportuje do...
Klenot mezi karibskými rumy. Ron Barceló z Dominikánské republiky se výrazně odlišuje od ostatních lehkostí, která je výsledkem velmi jemného postupu pálení, díky tomu je rum dobře snášen lidským organismem, svoji roli hraje i tajná ingredience (víno z Malagy)...
Výborný dvanáctiletý rum barvy tmavě hnědé jantarové. Vyrávěn v Dominikánské republice a je destilován tradiční „pot still“ metodou. Po destilaci je rum uložen na 15 let v dubových sudech, ve kterých dříve zrál prvotřídní Bourbon. Pro zrání je použita další tradiční...
Ron Botran Solera je luxusní třtinový rum zrající 18 let v dubovém sudu metodou Solera. Je destilován z fermetovaného čistého panenského sirupu cukrové třtiny. Zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2,333 metrů v sudech z bílých dubů, ve kterých dříve zrály Bourbony...
10letý 100% třtinový karibský rum. Nejdříve zraje 5 let v dubových sudech přímo v Karibiku. Následně zraje ve Španělsku ve sklepech William & Humbert opět v dubových sudech, tentokrát 3 roky. Na závěr zraje ještě 2 roky v sudech, ve kterých 20 let zrálo sladké...
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.Souhlasím
Nejnovější komentáře