Centenario 20y 0.7L 40%
Výroba rumu Centenario začíná výběrem cukrové třtiny, z této se získává cukr. Třtina se sklízí po 15 měsících od zasetí, seče se ručně až u země a stonky se sváží do cukrovarů, kde se z nich lisuje šťáva, která je následně podrobena procesu kvašení následovaného...
Ron „de Jeremy“ rum 40% vol.
Je spousta Ronů ve světě, ale pouze jeden je největší ze všech. Ron de Jeremy, vlastním jménem Ronald Jeremy Hyat, přezdívaný The Hedgehod je známý hlavně jako americký herec filmů pro dospělé, který pochází z měšťanské židovské rodiny. Tento rum má nádhernou...
Angostura 5y 40%
Po pět let tento rum odpočívá v dubových sudech. Chutná po čokoládě, koření a vanilce spolu s dubovou příchutí. Má dobře zapamatovatelný hřejivý a jemný závěr.
Nejnovější komentáře