Výroba rumu Centenario začíná výběrem cukrové třtiny, z této se získává cukr. Třtina se sklízí po 15 měsících od zasetí, seče se ručně až u země a stonky se sváží do cukrovarů, kde se z nich lisuje šťáva, která je následně podrobena procesu kvašení následovaného...
Je spousta Ronů ve světě, ale pouze jeden je největší ze všech. Ron de Jeremy, vlastním jménem Ronald Jeremy Hyat, přezdívaný The Hedgehod je známý hlavně jako americký herec filmů pro dospělé, který pochází z měšťanské židovské rodiny. Tento rum má nádhernou...
Po pět let tento rum odpočívá v dubových sudech. Chutná po čokoládě, koření a vanilce spolu s dubovou příchutí. Má dobře zapamatovatelný hřejivý a jemný závěr.
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.Souhlasím
Nejnovější komentáře