Dodnes striktně dodržovaná výroba podle tradiční receptury z roku 1850, kterou přivedl na svět mistr blender José Gomez D´Aguiar. Rum zraje 12 let v dubových sudech po sherry. Jemný, nasládlý až dezertní rum. Ovocné tóny dodávají tomuto rumu na zajímavosti a...
Na kongresu rumu v Madridu 2013 oceněno zlatou medailí. Jedná se o lehce nasládlý rum mahagonové barvy s červenými odlesky, který zraje po dobu více jak 12 let. Vůně je příjemná s paletou jemných tónů dubového dřeva, tropického ovoce, květin a čerstvé kávy, které se...
Speciální edice 23leté Zacapy, z jednoho sudu a o vyšší síle, postupně míchaný. Barva intenzivní mahagon. Vůně je čokoládová, pražené ořechy, karamelizované sušené ovoce. V chuti najdeme karamel, vanilku, rozinky a citrusové náznaky.
Tato směs je vyběr z nejlepších destilátů z cukrové třtiny, které zrají jeden po druhém alespoň 7 let v sudech z bílého dubu. Jantarová barva a směs svěžích vůní.
Cubay Aňejo má klasickou chuť výběrového rumu vyráběného mistry v tomto oboru v oblasti Santo Domingo, provincii Villa Clara takovým jedinečným způsobem, který mísí přírodní zrání a svěžest se sníženým obsahem alkoholu. Tento autentický rum vyráběný výhradně na Kubě...
Nejnovější komentáře