Ron Botran Solera je luxusní třtinový rum zrající 18 let v dubovém sudu metodou Solera. Je destilován z fermetovaného čistého panenského sirupu cukrové třtiny. Zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2,333 metrů v sudech z bílých dubů, ve kterých dříve zrály Bourbony...
Rum vyrobený solerovou metodou smícháním sudů zrajících 5-14 let. V jeho komplexní chuti se mísí karamel, kandované ovoce, černá káva, dub, hřebíček a vanilka.
Pečlivě vybraná směs 10 – 15 Guatemalských rumů, které odděleně zrály min. 15 let v dubových sudech po bourbonu. Následně byly transportovány, ještě stále odděleně do Francie, oblast Cognac. Zde je namíchali odborníci zabývající se po generace mícháním koňaků....
Malteco 10 años je guatemalský rum z cukrové třtiny, zrající v dubových sudech po dobu 10 let v nadmořské výšce 2500m. V chuti je výrazná čokoláda, vanilka, tabák a skořice. Vynikající s ovocnou šťávou nebo jen tak na skleničku.
Malteco 15 años je rum vyráběný přímo z cukrové třtiny. Jeho chuť neomylně ovlivňuje zrání v dubových sudech, jež se nachází ve sklepích v nadmořské výšce 2500m. V chuti dominuje koření s tóny tabáku, vanilky, čokolády a...
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.Souhlasím
Nejnovější komentáře