Společnost destilující rum byla založena v roce 1966 v malém státě Surinam s exportem zaměřeným hlavě pro Holandsko, vzhledem k jejich historickým vazbám.
Dodnes striktně dodržovaná výroba podle tradiční receptury z roku 1850, kterou přivedl na svět mistr blender José Gomez D´Aguiar. Rum zraje 12 let v dubových sudech po sherry. Jemný, nasládlý až dezertní rum. Ovocné tóny dodávají tomuto rumu na zajímavosti a...
Vyznačuje se lehce dubovou chutí, která je důsledkem unikátní sudové kontinuální destilace (Wooden Coffey Continuous Still). Tento dvanáctiletý rum nabízí intenzivní vůni koření, citrusových plodů, cukrové třtiny, medu a karamelek. Chuťová linka má velice nápaditý...
Rum vyrobený z čisté panenské šťávy cukrové třtiny, zraje ve velkých dubových kádích více než 18 měsíců. Má příjemnou vůni teplého cukru s tóny koření a dubu. Na patře je krásně měkký a kulatý, delikátní chuť nabízí vyzrálé tóny dubového dřeva, nádherné cukrové...
Rum je připraven z karibských rumů podle receptury A.H. Riise, kterou namíchal speciálně pro výstavu v Kodani, konanou již v roce 1888. Na této výstavě byl tento rum oceněn zlatou medailí.
Nejnovější komentáře